Katte i Forum

Messen "Vores levende Hobby" blev afholdt i Forum fra den 28. til og med den 30. september.

Felis Danica var til stede alle 3 dage – fredag med kattefremvisning og racepræsentationer, og lørdag og søndag med international udstilling.
Du kan se resultaterne fra Forum her.

Fredagen havde desværre ikke mange besøgende, og for mange blev det en lang dag. Lørdag og søndag var der pænt med besøgende, og rigtigt mange af de, der kom, lagde vejen forbi vores udstillingsområde, og fik en snak om katte og racer og udstilling.

Der er ingen tvivl om, at vi nåede ud til mennesker, vi ikke normalt ville have fået kontakt til, og vi havde selv nogle rigtigt hyggelige dage, hvor kattene var i centrum, og vi havde god tid til at fortælle tilskuerne om de enkelte katte og racerne, og mange af kattene blev ivrigt klappet af såvel børn som voksne. En enkelt nåede endda at hilse nærmere på en pudel.

Tak til de, der stod for organiseringen af dette event – det var et stort arbejde, der skulle klares oven i alt det sædvanlige, og det blev løst til punkt og prikke.