Hvis du har brug for hjælp ...

Valg af race
Hvis du har brug for vejledning omkring hvilken race, der er bedst for dig, er der hjælp af hente 2 steder: Du kan enten henvende dig til specialklubberne for de racer, du er interesseret i, eller du kan henvende dig til en af hovedklubberne - så guider de dig videre.

Pasningsvejledning
Det er altid vigtigt at sætte sig grundigt ind i hvordan det nye familiemedlem skal passes. Du kan altid hente råd og vejledning hos opdrætteren af katten, men du kan også kigge på de pasningsvejledninger, der er udarbejdet af forskellige organisationer.

Felis Danica har naturligvis udarbejdet sin egen pasningsvejledning, og det samme har andre organisationer. Find dem her:

og Fødevarestyrelsen har samlet information samt alle godkendte vejledninger (inklusive Felis Danica's) her: Anskaffelse af kat

Dyrlæge
Det er godt på forhånd at vide, hvor du finder en god dyrlæge i dit område. Du kan spørge din opdrætter, eller din klub, men du kan også kigge på Den Danske Dyrlægeforenings hjemmeside, hvor der findes en liste over dyrlæger.

Rejse med kat
Hvis du har brug for at tage dit kæledyr med på rejse, så finder du alle nødvendige informationer på Fødevarestyrelsens hjemmeside.