Felis Danicas Diplomopdrætter og Kattepasser-kursus

Kursus-forside med link til folderFelis Danica har gennem mere end 10 år arrangeret kurser for opdrættere: Felis Danicas Diplomopdrætteruddannelse, som giver en grundig gennemgang af regler, rettigheder og pligter for en opdrætter, både regler fra FIFe og Felis Danica og regler fra de danske og europæiske myndigheder.
Diplomopdrætter kurset er godkendt af Fødevarestyrelse til at dække uddannelseskravet for kattepassere, både i opdræt, på internater og pensioner, sådan som det er fastsat i bekendtgørelsen om dyrevelfærdsmæssige mindstekrav til hold af katte.
Kurset er afholdes over 4 dage, hvis man vil opnå Diplomopdrætter certifikatet, med 2 moduler pr dag. Ønsker man at få diplom som kattepasser, skal man bestå modulerne 2A, 2B, 3A, 3B, samt 4A for at få diplom som kattepasser. Modul 1A, 1B, og 4B kan tilvælges.
Kun medlemmer af en hovedklub under Felis Danica kan opnå betegnelsen Diplomopdrætter, men kurset udbydes til alle interesserede.
Felis Danicas mentorråd står for udvikling og afholdelse af de enkelte kursus-moduler, og står klar til at tage godt imod eventuelle deltagere, der ikke allerede er medlem af en af vores hovedklubber.
Tilmelding og yderligere information findes på kursus.felisdanica.dk.