Nye Diplomopdrættere

Nye Diplomopdrættere

Lørdag den 7. maj 2022 blev der afholdt Felis Danica Diplomopdrætteruddannelse i Nyborg. Det var en super vellykket undervisningsdag med deltagelse af mange videbegærlige kursister og dygtige undervisere. Nogle af kursisterne var nået så langt i deres uddannelsesforløb, at de efter vel gennemført eksamen nu kan kalde sig Diplomopdrættere under Felis Danica. Derudover har vi også en kursist med vel gennemført forløb fra vores kursus afholdt i Hvidovre den 24. april 2022.

Det er derfor med stor glæde og stolthed, at Felis Danica og Mentorrådet lykønsker følgende nye diplomopdrættere:

🏅 Eva Farsø - MCO - DK NordicArt
🏅Luna Svendsen - RAG - DK La Luna Moonlight
🏅Louise Krogsgaard Larsen - RAG - DK Mateli
🏅Sandra Paarup - MCO - DK Myfia
🏅Jette Sanderhoff - RAG - DK Resdallas
🏅Ditte Champion - RAG - DK Catharsis

Er du blevet nysgerrig på, hvad Diplomopdrætter uddannelsen går ud på, og kunne du tænke dig at gennemføre et spændende og lærerigt forløb med viden om love, regler, opdræt, sundhed, genetik, adfærd, etik og moral, så klik på linket herunder og meld dig til. Vi starter op igen med modul 1 og 2 (ud af i alt 4 moduler) til efteråret 2022, efterfulgt af modul 3 og 4 til foråret 2023.

Vi ses!
Mentorrådet