Roskilde Dyrskue tilmelding

Racefremvisning på Roskilde Dyrskue

På Felis Danicas udstilling d. 2. - 4. juni vil der ud over selve udstillingen være racefremvisning alle dagene. Vi har 10 enkeltbure pr. dag til racer der ikke er repræsenteret på selve udstillingen den pågældende dag.

Kattene til fremvisningen skal dog være vaccinerede og gå igennem dyrlægekontrol efter samme gældende regler som de katte der udstilles. Til gengæld er deltagelse gratis og man får 2 entrébilletter og 1 p-billet.

De 10 deltagende katte til racefremvisningen skal desuden deltage i racepræsentation 2 gange dagligt.

I modsætning til selve udstillingen, er racefremvisningen kun for medlemmer af DARAK, JYRAK eller Racekatten.

Lyder dette som noget for dig og din kat, så skriv til

lisette.siigaard@felisdanica.dk

Tilmelding til racefremvisningen er åben allerede nu !!!

Der åbnes for tilmelding til selve udstillingen på Roskilde Dyrskue den 3. april, kl. 00.00. Men allerede nu kan du oprette din bruger på vores show-side: http://show.mis-dyrskue.dk så du er klar når vi åbner.

Husk, at du kan finde alle informationer om udstillingen og kattefremvisning på http://www.mis-dyrskue.dk - her finder du også selve spisesedlen.